Tervetuloa vuosi 2018!

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia tapahtumia, ryhmiä ja yhteistyötä!

Olen saanut yhteistyökumppaneikseni hienoja tahoja, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan. Satakunnan syöpäyhdistys, Porin ensi- ja turvakotiyhdistys ja Lounais-Suomen SYLI ry haluavat mahdollistaa maksuttomia palveluja itsestä huolehtimiseen. Yhteistyö heidän kanssaan jatkuu hyväksi todettua hyödyntäen sekä uutta kehitellen. Uutena mm. Täysin hyvä -ryhmä, joka on tarkoitettu kaikille joista tuntuu, että media tai muu ympäristö luo paineita siitä millainen sinun tulisi olla. Ryhmä on myös sinulle, joka huomaat vertailevasi itseäsi muihin tai sinulle, jota mietityttää suhteesi syömiseen tai kehoosi. Ryhmä haluaa muistuttaa sinua siitä, että olet Täysin hyvä!

Satakunnan syöpäyhdistys tarjoaa keväällä lasten ryhmien lisäksi tanssia nuorille, rentoutumista vanhemmille ja avoimia tunteja kaikille kiinnostuneille erilaisin teemoin! Näihin ja muihin ryhmiin voit tutustua Piuman sivujen Tapahtumat -osiossa!

Syksyllä olen kirjoittanut tanssi-liiketerapian opinnäytetyötäni. Työ käsittelee lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille naisille tarkoitettuja tanssi-liiketerapeuttisia Voimavaroja liikkeestä -ryhmiä. Ryhmiä on ollut neljä ja ne on toteutettu yhteistyössä Jalkautuva naistyö -hankkeen kanssa. Ryhmistä saatu palaute on puhunut puolestaan ja minulle on tärkeää jatkaa tätä toimivaksi koettua konseptia. Viides ryhmä alkaa helmikuussa, yhteistyössä Porin ensi- ja turvakotiyhdistyksen kanssa.

Iloitsen myös uudesta yhteistyötahosta, Saanayogasta! Toteutan Saanayogalla jatkossa tanssillisia tunteja. Tammikuun Tanssipaja -tunnit sopivat sinulle, joka olet haaveillut tanssista mutta et ole löytänyt sopivaa ensimmäistä tanssituntia, sekä sinulle, joka olet jo pitempään tanssinut ja haluat tutkia omaa liikekieltäsi. Eli tervetuloa kaikentasoiset tanssijat!

Otan mielelläni vastaan myös uusia yksilöasiakkaita, joten olethan yhteydessä, jos haluat maksuttoman tutustumiskäynnin tanssi-liiketerapiaan.

Joulukuussa on ollut juhlan aihetta, kun valmistuin tanssi-liiketerapeutiksi! Tanssi-liiketerapian opinnot ovat sisältäneet vuoden kestäneet perusopinnot ja kolmen vuoden ammatilliset opinnot. Pohjakoulutuksena minulla on sosionomin tutkinto. Opinnot ovat antaneet paljon ja tulen varmasti kaipaamaan koulutuspäiviä Jyväskylässä. Toisaalta, on ihanaa keskittyä tulevaan vuoteen ja Piuman toiminnan kehittämiseen.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanaa uutta vuotta sinulle, Kaisa