Ajankohtaista

TANSSI-LIIKETERAPIA

Tänne päivittyvät pian syksyn 2021 ryhmämuotoiset tanssi-liiketerapiaryhmät! Tulossa mm. maksuton tanssi-liiketerapiaryhmä syöpäkuntoutujille sekä maksuton Täysin hyvä – oma kuva -kehonkuvakurssi yhteistyössä Lounais-Suomen Syli ry:n ja valokuvaaja Milla Karhumäen kanssa (millaxmarkus).

JOOGAA SYÖPÄKUNTOUTUJILLE

Joogaa syöpäkuntoutujille ja syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille etäyhteydellä kesäkuussa 2021 tiistaisin klo 10.30-11.30. Tunnit ovat maksuttomia ja ne toteutetaan yhteistyössä Satakunnan syöpäyhdistyksen kanssa.
Ilmoittautuminen: kaisa(a)piuma.fi – vastauksena saat linkin tunnille sekä tunnin jälkeen 24h voimassa olevan videotallenteen!

YHTEISÖILLE JA RYHMILLE

Haluaako työyhteisösi vahvistua uudenlaisella tavalla? Teemana voi olla esimerkiksi työyhteisön vuorovaikutuksen tukeminen, yksilöllisten ja yhteisten voimavarojen vahvistaminen tai rauhoittuminen kehonhuollon ja rentoutumisen keinoin.

Järjestän myös koulutuksia kehollisuuteen, vuorovaikutukseen ja luovuuteen liittyen. Otathan yhteyttä, jos haluat tilata tanssi-liiketerapiaa ryhmälle, koulutuksen tai tehdä yhteistyötä, etänä tai livenä!

YHTEINEN HETKI YSTÄVIEN KESKEN

Varaa ainutlaatuinen hetki sinulle ja läheisellesi tai isommallekin porukalle! Hetki voi sisältää esimerkiksi rentoutumista, liikettä, kuvan tekemistä tai joogaa. Tunti räätälöidään toiveidenne mukaan. Piumasta voit ostaa myös lahjakortteja!

YHTEYSTIEDOT JA TIEDUSTELUT:

Kaisa Selin
p. 045 645 0366
s-posti: kaisa(a)piuma.fi

Piuma
Yrjönkatu 2, 2. kerros
28100 Pori

Y-tunnus: 2689584-2

Jooga Piuman löydät myös
Facebookista ja Instagramista.

Kuvat: milla x markus