Löydä kontakti itseesi

Tanssi-liiketerapiasta saat apua erilaisiin haasteisiin, kuten esimerkiksi jännitystiloihin, kehonkuvan haasteisiin, krooniseen kipuun, masentuneisuuteen, kun kaipaat itsetunnon vahvistumista tai tilaa ja aikaa itsellesi. Tanssi-liiketerapia sopii kaikenikäisille eikä vaadi aiempaa kokemusta liiketyöskentelystä tai tanssista.

Tanssi-liiketerapian yksilötapaaminen aloitetaan usein keskustelulla, huomioiden myös kehoa ja olotilaa. Sen jälkeen etenemme harjoitukseen, jossa keskitymme kehotietoisuuteen, liikeimprovisaatioon, kuvan tekemiseen, kirjoittamiseen tai rentoutumiseen; toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Lopuksi keskustelemme ja päätämme tapaamisen rauhoittuen. Tapaamiset sisältävät keskustelua sen verran kuin on tarpeellista. Jokainen tapaaminen toteutetaan yksilöllisesti.

Haluan tukea sinua keskittymään itseesi ja huomioimaan kehosi tarpeita, olla kanssakulkijana ainutlaatuisella tutkimusmatkalla kehon ja mielen yhteyteen. Itselleni tanssi on omaa aikaa, itseen tutustumista ja yhteyttä muihin. Tanssi-liiketerapia mahdollistaa turvallisia ja voimavaraistavia keinoja itsestä huolehtimiseen.

Odotan ilolla uusia kohtaamisia tanssi-liiketerapian merkeissä, joten otathan yhteyttä, jos haluat varata itsellesi ajan yksilötapaamiseen. Yksilötapaamiset tällä hetkellä Helsingissä ja Porissa. Yksilöterapian voi aloittaa ensimmäisellä tapaamisella, jonka hinta on 50e. Tapaamisessa voit huomata, onko tanssi-liiketerapia sinulle sopiva väylä hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Aurinkoisin terveisin, Kaisa