Piuma laajentaa Helsinkiin!

Piuman toiminta on tähän asti toteutunut pääasiassa Porissa, mutta ilokseni saan todeta että kesästä lähtien toiminta laajenee Helsinkiin, paikkana tunnelmallinen Onneksinyt Helsingin Kalliossa!

Kesän kurssitarjonnassa on mahdollista mm. nauttia luovasta tanssista, rauhoittua ja vahvistaa omaa hyvinvointia tanssiterapian avulla. Lisäksi toteutan yksilöterapiaa sekä räätälöityjä tunteja, joita voi tilata esim. ystävyyssuhteen juhlistamiseen, parisuhteen vahvistamiseen tai vaikka työporukan hyvinvointipäiväksi.

Olen toteuttanut tanssi-liiketerapiaa erilaisille ryhmille, kuten syöpään sairastuneille, syömishäiriöstä toipuville sekä väkivaltaa kohdanneille. Aiempi työkokemus tulee lastensuojelusta, pohjakoulutuksena Sosionomi (AMK). Koen tärkeäksi, että tanssiterapia voi toimia matalan kynnyksen palveluna, johon voi tulla millaisista lähtökodista vain, elämän haasteita tarkastellakseen tai hyvää oloa löytääkseen. Sen vuoksi haluan tarjota myös erilaisia luovan liikkeen tunteja, joihin voi tulla huomioimaan itseään. Tutustu kesän tunteihin Tapahtumat -osiossa. Kesän tunteja tulee olemaan Helsingissä ja Porissa.

Haluan tuoda tanssin mahdolliseksi kaikille sekä vahvistaa jokaisen ainutlaatuista tapaa olla ja liikkua.

Tervetuloa Onneksinytin & Piuman vohvelikahvilaan lauantaina 6.5. klo 13-16 (Kolmas linja 32, Helsinki) juttelemaan, tutustumaan, kuulemaan kesän tarjouksista sekä tietenkin herkuttelemaan!

Kaisa

Kuva: Ruut Mäkelä