Oletko jo tutustunut tanssiterapiaan?

Tanssiterapia on liikkeeseen ja keholliseen ilmaisuun perustuva psykoterapian sovellus, joka kuuluu luovien terapioiden ryhmään. Tanssi-liiketerapiassa hyödynnetään tanssia, liikettä, musiikkia, kuvaa, kirjoittamista ja kehonhuoltoa. Keskeistä on kehon ja mielen yhteyden huomioiminen. Tanssiterapiassa voidaan keskittyä keholliseen kokemukseen, kehon havainnointiin ja sen kautta omien tunteiden tunnistamiseen. Liike ja taide tuovat uusia ulottuvuuksia asioiden käsittelyyn sekä itseilmaisuun. Menetelmät ja harjoitukset valitaan yksilöllisesti yksilön tai ryhmän tarpeiden mukaan. Tanssiterapia sopii kaikenikäisille eikä vaadi tanssilajien taitoa tai erityistä fyysistä kuntoa. Jokainen saa liikkua omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Tanssiterapia Piuman toimipaikka muuttuu 1.8. alkaen Porissa Teljänkadulle. Ilokseni saan kertoa, että samasta toimipaikasta löytyy jatkossa tanssi-liiketerapian lisäksi mm. ratkaisukeskeistä psykoterapiaa ja työnohjausta. Jälleen voi todeta yhteistyössä olevan voimaa kun erilaisia ammattilaisia toimii samassa rakennuksessa!

Olet lämpimästi tervetullut Piuman ja Tulenkantajien avoimiin oviin ke 30.8. klo 17.00-19.00 osoitteeseen Teljänkatu 8 A 6, Pori. Tule kahvittelemaan ja kuulemaan toiminnastamme!

Mikäli haluat tutustua tanssiterapiaan Helsingissä, toteutan Mitä on tanssiterapia? -työpajan ja Luova tanssi -tunnin Helsingissä 8.8. (Lisätietoja Tapahtumat -osiosta.) Tervetuloa!

Olethan huomannut, että kesällä tarjoan elokuun loppuun asti yksilötapaamisia kesähinnoin, käy kurkkaamassa lisätietoja Palvelut -osiosta.

Kesäterveisin, Kaisa