Tapahtumat

Piuman viikkotunnit ja tapahtumat löydät varausjärjestelmästä!

Yin

Rauhallisella Yin-joogatunnilla päästetään irti jännityksestä ja avaudutaan rentoutumiselle. Pitkissä venytyksissä viivytään avaten kehoa ja kehittäen kehotietoisuutta.

Lempeä Flow

Lempeällä Flow-joogatunnilla pääset nauttimaan virtaavasta liikkeestä, kehittäen kehotietoisuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa.

 

Lempeä Flow + Yin

Tunnilla yhdistyvät Flow-joogan virtaava liike ja Yin-joogan pitkät venytykset. Tule lisäämään virtaa päivääsi ja anna huomiota itsellesi.

Super-Yin

Rentouttava tunti jossa annetaan kehon levätä ja mielen rauhoittua. Tunti aloitetaan läsnäoloharjoituksella, annetaan kehon sulaa pitkiin restoratiivisiin venytyksiin ja päätetään viikko pitkään loppurentoutukseen.

Luova tanssi

Tunnilla tehdän liikeimprovisaatiota, löydetään omaa liikekieltä ja yhteistä koreografiaa. Tule mukaan ilman tanssikokemusta tai tanssikokemuksen kanssa!

Traumainformoitu jooga

Traumainformoitu jooga sopii sinulle, jolla on haastavia elämänkokemuksia tai trauman aiheuttamaa stressiä. Rauhallisella tunnilla teemme hermostoa rauhoittavan harjoituksen, jossa pyrimme luottamaan omaan kehoon ja rakennamme myötätuntoa itseä kohtaan. Tunti sopii myös esimerkiksi unettomuudesta tai ahdistuksesta kärsiville. Ilmoittautumiset ja tiedustelut tunnista: kaisa(a)piuma.fi / p. 045 645 0366.

Joogaa syöpäkuntoutujille

Lempeästi virtaavaa joogaa ja rauhallisia yin-venytyksiä yhdistävä tunti sopii kaikentasoisille. Tunnit on tarkoitettu syöpäkuntoutujille. Tunti on maksuton, se toteutetaan yhteistyössä Satakunnan syöpäyhdistys ry:n kanssa.

Täysin hyvä

Luova ryhmä sinulle, jota mietityttää kehonkuvasi. Tunnilla hyödynnämme kirjoittamista, liikkumista, rentoutumista ja kuvia. Ryhmä tapaa joka toinen keskiviikko klo 17.30-19.00 13.3. alkaen, 5.6. asti. Maksuton ryhmä toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen SYLI ry:n kanssa. 

Tanssiterapia syöpäkuntoutuville lapsille

Tunneilla liikutaan luovasti leikkien, rytmien ja tanssin avulla.  Tunti on tarkoitettu syöpään sairastuneille lapsille ja ryhmän koosta riippuen myös sisarille. Tunnit ovat maksuttomia ja ne toteutetaan yhteistyössä Satakunnan syöpäyhdistys ry:n kanssa.

Vanhempi + vauva -tunti

Vauvantahtinen tunti 3-10kk ikäisille yhdessä vanhemman kanssa. Tunnilla liikutaan sekä nautitaan musiikista ja erilaisista rytmeistä vauvojen ehdoilla. Voit ottaa vauvalle mukaan oman viltin.

Vanhempi + taapero -tunti

Tunti 1-2 -vuotiaille jossa leikitään ja liikutaan yhdessä vanhemman kanssa. Tutustutaan erilaisiin rytmeihin ja nautitaan yhdessäolosta.

Lasten jooga

Lasten oma joogatunti eri ikäryhmille sopivaksi sovellettuina. Mielikuvituksellinen tunti kehittää tasapainoa, kehotietoisuutta, keskittymiskykyä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tunnin lopuksi rentoudumme.

 

  • Ilmoittautumiset tunneille www.vello.fi/piuma
  • Mikäli haluat tiedustella tunneista lisää tai ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse, se onnistuu myös, kaisa(a)piuma.fi tai p. 045 645 0366.
  • Traumainformoituun joogaan ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Tunnit osoitteessa Yrjönkatu 2, 2. kerros. Mikäli kaipaat esteetöntä kulkua toiseen kerrokseen, voit ilmoittaa siitä etukäteen Kaisalle: p. 045 645 0366.
  • Piuman kaikille tunneille riittää että tulet vaatteissa joissa on mukava liikkua ja olla. Voit halutessasi ottaa mukaan vesipullon. Muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä.
  • Kaikille tunneille voi tulla ilman aiempaa kokemusta joogasta tai tanssista.
  • Ulko-ovi Piumaan aukeaa 15min. ennen tunnin alkua ja sulkeutuu tunnin alkaessa.
  • Lasten jooga -tunneilla vanhemmat voivat odottaa aulassa. Pienempien tunneilla vanhemmat voivat olla aluksi mukana.
  • Voit maksaa kortilla, käteisellä, ePassilla tai Smartum-seteleillä.
  • Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat Piuman palveluista 10% alennuksen.

HINNASTO:

Aikuisten tunnit:
Kertamaksu 14e
Mindfulness 7e
Traumainformoitu jooga 17e
5-kortti 60e
10-kortti 100e
Avoin kortti koko kevääksi ryhmätunneille, voimassa ostohetkestä toukokuun loppuun asti 200e
KEVÄTTARJOUKSENA KOLMEN KERRAN KORTTI 35€!

Lasten jooga ja lapsi-vanhempi -tunnit:
Kertamaksu 11e
5-kortti 50e
10-kortti 90e
Yksi tunti/viikko koko kevääksi toukokuun loppuun asti
85e

Täysin hyvä -ryhmä sinulle, jota mietityttää kehonkuvasi

Mietityttääkö suhteesi kehoon tai syömiseen? Tuntuuko sinusta, että media tai muu ympäristö asettaa paineita siitä millainen sinun tulisi olla?

Täysin hyvä -ryhmässä pääset pohtimaan näitä asioita luovien menetelmien avulla. Hyödynnämme ryhmässä kirjoittamista, liikkumista, rentoutumista ja kuvia. Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi jos et halua, kun käytössämme on erilaisia luovia toimintatapoja. Toki myös keskustelulle ja ajatusten vaihtamiselle on tilaa! Ryhmä on maksuton ja se sopii niin nuorille kuin aikuisille.

Ryhmä alkaa Porissa 13.3. alkaen, joka toinen keskiviikko 5.6. asti klo 17.30-19.00

Ilmoittautumiset: Kaisa Selin, p. 045 645 0366 / kaisa(a)piuma.fi.

Ryhmä toteutetaan Tanssiterapia Piuman ja Lounais-Suomen Syli ry:n yhteistyönä.

Kuvat: milla x markus