Tapahtumat

Piuman viikkotunnit ja tapahtumat löydät varausjärjestelmästä!

Yin-, Flow- ja raskausajan tunneille kertamaksu 14e, kolmen kerran kortti 35e, neljän kerran kortti 45e. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä. Täysin hyvä- ja Voimavaroja kehosta -kurssit sekä tunnit syöpäkuntoutujille maksuttomia.

Spesiaali tapahtuma Piumassa 20.6! Valeria + Yin – Music for your soul

Juhannusviikon torstaina ainutlaatuinen ilta, jossa yhdistyvät upean Valerian musiikki sekä Yin-joogan lempeät venytykset.
Valeria esittää illassa omia kappaleitaan, joiden lyriikoilla hän haluaa koskettaa. ”Haluan saada kuulijan tuntemaan asiat mitä mä joskus tunsin.“
Kappaleiden vaikuttamina rauhoitumme kuuntelemaan myös oman kehon ja mielen tuntemuksia, kun rentoudumme ja sulamme avaaviin venytyksiin. Yin-joogan ohjaa Piuman Kaisa Selin.
Illan hinta on 15 euroa, maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä. Tunti kestää alle tunnin, jonka jälkeen voit jäädä nautiskelemaan pienestä tarjoilusta. Osoite: Yrjönkatu 2, 2. kerros, Pori. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten varaathan paikkasi: www.vello.fi/piuma

Yin 

Rauhallisella Yin-joogatunnilla viivytään pitkissä venytyksissä avaten kehoa ja kehittäen kehotietoisuutta. Tunti päätetään ihanaan loppurentoutukseen. Yin-joogatunnit kesäkuussa jokaisena maanantaina klo 19.15-20.30.

Flow

Flow-joogatunnilla pääset nauttimaan virtaavasta liikkeestä, kehittäen kehotietoisuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa.
Flow-joogatunnit kesäkuussa jokaisena keskiviikkona:
5.6. klo 19.30-20.30
12.6. klo 16.30-17.30
19.6. klo 20.00-21.00
26.6. klo 16.30-17.30

Raskausajan jooga

Tunti antaa sinulle hetken itsesi kuunteluun, lempeisiin liikkeisiin ja turvalliseen harjoitukseen raskauden aikana. Joogatunnin avulla voit luoda syvempää yhteyttä sekä kehosi tarpeisiin että vauvaan. Päätämme tunnin loppurentoutukseen. Mukaan otetaan pienryhmä, joten muistathan varata paikkasi. Tunnit kesäkuussa tiistaisin klo 19.30-20.30.

Joogaa syöpäkuntoutujille

Lempeästi virtaavaa joogaa ja rauhallisia yin-venytyksiä yhdistävä tunti sopii kaikentasoisille. Tunnit on tarkoitettu syöpäkuntoutujille. Tunnit ovat maksuttomia, ja ne toteutetaan yhteistyössä Satakunnan syöpäyhdistys ry:n kanssa. Tunnit kesäkuussa maanantaisin klo 17.30-18.45 ja keskiviikkoisin klo 13.30-14.45.

Tanssiterapia syöpäkuntoutuville lapsille

Tunneilla liikutaan luovasti leikkien, rytmien ja tanssin avulla.  Tunti on tarkoitettu syöpään sairastuneille lapsille ja ryhmän koosta riippuen myös sisarille. Tunnit ovat maksuttomia ja ne toteutetaan yhteistyössä Satakunnan syöpäyhdistys ry:n kanssa maanantaisin. Tiedustelut: kaisa(a)piuma.fi / p. 045 645 0366

Täysin hyvä goes oma kuva

Kurssilla pääset pohtimaan kehonkuvaan liittyviä kysymyksiä luovien menetelmien avulla. Hyödynnämme kurssilla kirjoittamista, liikkumista, rentoutumista ja kuvia. Kesän kurssilla tapaamme neljänä iltana, joista kolmannella pääset ammattivalokuvaajan kuvattavaksi valiten itse miten ja millaisessa ympäristössä haluat olla kuvattavana. Neljännellä kerralla tutustumme kurssilaisten kuviin yhdessä. Maksuton kurssi toteutetaan yhteistyössä milla x markuksen ja Lounais-Suomen SYLI ry:n kanssa. Tiedustelut: kaisa(a)piuma.fi

Voimavaroja kehosta – kurssi alkaa kesäkuussa!

Koetko, että rajojasi on rikottu? Kaipaatko voimavarojesi vahvistamista ja hetkiä itseäsi varten? Tule kesällä 2019 mukaan ryhmään, joka yhdistelee erilaisia hyvinvointia vahvistavia kehollisia menetelmiä.
Ryhmä on tarkoitettu naisille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa lähisuhteessaan jossakin elämänsä vaiheessa. Ryhmätapaamiset sisältävät traumainformoitua joogaa sekä luovaa työskentelyä liikkuen ja kuvaa tekemällä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai luovasta tekemisestä osallistuaksesi. Ryhmäkertojen päätteeksi rentoudumme. Sinun ei tarvitse kertoa omasta tilanteestasi tai kokemuksistasi, vaan voimme keskittyä läsnäoloon hetkessä. Ryhmässä on toki mahdollisuus myös keskustelulle. Ryhmä on luottamuksellinen.
Osallistuminen ryhmään on maksutonta.

Ryhmä toteutuu Tanssiterapia Piuman ja Porin ensi- ja turvakotiyhdistys ry:n yhteistyönä.

Kokoontumiset tiistaisin 4.6.-6.8. klo 17.30–19.00 (10 tapaamista).

Ilmoittautumiset:
Kaisa Selin, p. 045 645 0366 tai kaisa(a)piuma.fi
Jos haluat kysyä lisää, ota rohkeasti yhteyttä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

  • Ilmoittautumiset tunneille www.vello.fi/piuma
  • Mikäli haluat tiedustella tunneista lisää tai ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse, se onnistuu myös, kaisa(a)piuma.fi tai p. 045 645 0366.
  • Voimavaroja kehosta -kurssille ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Tunnit osoitteessa Yrjönkatu 2, 2. kerros. Mikäli kaipaat esteetöntä kulkua toiseen kerrokseen, voit ilmoittaa siitä etukäteen Kaisalle: p. 045 645 0366.
  • Piuman kaikille tunneille riittää että tulet vaatteissa joissa on mukava liikkua ja olla. Voit halutessasi ottaa mukaan vesipullon. Muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä.
  • Kaikille tunneille voi tulla ilman aiempaa kokemusta joogasta tai tanssista.
  • Ulko-ovi Piumaan aukeaa 15min. ennen tunnin alkua ja sulkeutuu tunnin alkaessa.
  • Voit maksaa kortilla, käteisellä, ePassilla tai Smartum-seteleillä.
  • Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat Piuman palveluista 10% alennuksen.

Kuvat: milla x markus