Tapahtumat

HELSINKI
Varaa paikkasi tunneille / booking : vello.fi/piuma.
Munkkiniemen puistotie 8b 3 (Terapiatila Tilia).

Tuntikuvaukset / Classes:

Mindful Yin
Lempeyttä itseäsi kohtaan pitkien venytysten ja Mindfulness-harjoitusten avulla.
Slowly finding softness and in Yin-stretches and trough Mindfulness.

Mitä on tanssi-liiketerapia?
Tervetuloa tutustumaan tanssi-liiketerapiaan!

Morning flow
Aamun lempeä joogatunti, joka yhdistelee liikkuvaa sarjaa ja pitkiä venytyksiä.
Gentle flow yoga class combining movement and long stretches.

Peaceful Yin
Rauhaa iltaasi ennen nukkumaanmenoa pitkistä venytyksistä ja rentoutumisesta.
Calm down before going to bed, peaceful stretching and relaxing.

Mindful Yin goes Creative writing
Luova kirjoittaminen yhdistettynä Yin-joogan rauhallisiin venytyksiin luo tilaa inspiraatiolle ja luovuudelle huolehtien kehosta ja mielestä. Kaiken tarvittavan materiaalin löydät paikan päältä.
Creative writing combined with Yin yoga creates space for inspiration, creativity, takes care of your body and mind. All supplies needed you´ll find at the studio.

Hinnasto / Pricing:

Kertamaksu / Drop in class 60min 14 €
Kertamaksu / Drop in class 75-90min 17 €
5 kerran kortti / 5 class pass 62 €
10 kerran kortti / 10 class pass 110 €

Palveluista 10% alennus opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille.
10% discount for students, pensioners and unemployed.

Tunnit suomeksi / englanniksi. Tilasta löytyy mattoja joogaharjoitusta varten mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman joogamaton. Tuntien maksut käteis- tai korttimaksulla paikan päällä. Varaa paikka tunnille varausjärjestelmästä / kaisa(a)piuma.fi / p. 045 645 0366.

Classes are taught in Finnish / English. Doors will open 10 minutes before the class starts. Yoga mats are available at the studio. You can bring your own yoga mat if you want to. Payments at the studio by payment card or cash. Make a booking: vello.fi/piuma / kaisa(a)piuma.fi / call 045 645 0366.

Ota yhteyttä, jos haluat yllättää tai muistaa läheistäsi lahjakortilla joogaan tai tanssi-liiketerapiaan.

You can also buy a gift vouchers for classes and courses. Contact me if you want to take care of your loved ones trough yoga or dance movement therapy.

Voimavaroja liikkeestä -ryhmä
Oletko kokenut henkistä tai fyysistä väkivaltaa tai sen uhkaa lähisuhteessasi? Koetko, että rajojasi on rikottu? Kaipaatko voimavarojesi vahvistamista ja hetkiä itseäsi varten? Tule mukaan lokakuussa 2018 alkavaan ryhmään, jossa pääset huomioimaan itseäsi tanssi-liiketerapian keinoin.

Voimavaroja liikkeestä -ryhmä on tarkoitettu naisille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa lähisuhteessaan jossakin elämänsä vaiheessa. Ryhmätapaamiset sisältävät luovaa työskentelyä liikkuen ja kuvaa tekemällä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tanssista tai taidetyöskentelystä osallistuaksesi. Ryhmäkertojen päätteeksi rentoudumme. Sinun ei tarvitse kertoa omasta tilanteestasi tai kokemuksistasi,

vaan voimme keskittyä läsnäoloon hetkessä. Ryhmässä on toki mahdollisuus myös keskustelulle. Voit saada myös tietoa lähisuhdeväkivaltaan liittyvistä teemoista. Ryhmä on luottamuksellinen.

Syksyn 2018 Voimavaroja liikkeestä -ryhmä on kuudes ja toteutuu ensimmäistä kertaa Helsingissä! Konseptin on kehittänyt tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selin.

Kurssi toteutuu neljänä keskiviikkona klo 17.30-19 osoitteessa Munkkiniemen puistotie 8b.
Tapaamiskerrat: 7.11., 14.11., 21.11. ja 28.11.

Jos haluat kysyä lisää, ota rohkeasti yhteyttä! Ilmoittautumiset:
Kaisa Selin, p. 045 645 0366 tai kaisa(a)piuma. fi

PORI

Täysin hyvä -workshop sinulle, jota mietityttää kehonkuvasi

Mietityttääkö suhteesi kehoon tai syömiseen? Tuntuuko sinusta, että media tai muu ympäristö asettaa paineita siitä millainen sinun tulisi olla?

Täysin hyvä -workshopissa pääset pohtimaan näitä asioita luovien menetelmien avulla. Hyödynnämme workshopissa kirjoittamista, liikkumista, rentoutumista ja kuvia. Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi jos et halua, kun käytössämme on erilaisia luovia toimintatapoja. Toki myös keskustelulle ja ajatusten vaihtamiselle on tilaa! Workshop on maksuton ja se sopii niin nuorille kuin aikuisille.

Workshopit marraskuussa 1. ja 15.11.2018 klo 18-20.
Osoite: Teljänkatu 8 A 6, Pori.

Voit osallistua yhteen tai molempiin workshopeihin.

Ilmoittautumiset: Kaisa Selin, p. 045 645 0366 / kaisa(a)piuma.fi / ajanvarauksen kautta vello.fi/piuma

Ryhmä toteutetaan Tanssiterapia Piuman ja Lounais-Suomen Syli ry:n yhteistyönä.

Joogaa syöpäkuntoutuville nuorille ja aikuisille sekä tanssia syöpäkuntoutuville lapsille ja heidän sisarilleen.

Jooga syöpäkuntoutujille sunnuntaisin 4.11. ja 18.11. klo 14.45-16.00 ja tanssia lapsille samoina päivinä klo 13.30-14.15. Tunnit ovat maksuttomia ja ne toteutetaan yhteistyössä Satakunnan syöpäyhdistyksen kanssa. Tunnit osoitteessa Otavankatu 13. Ilmoittautumiset: Kaisa Selin, p. 045 645 0366 / kaisa(a)piuma.fi / ajanvarauksen kautta vello.fi/piuma