Syksy on täällä!

Syksyllä Piumassa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ryhmiä ja tapahtumia toteutetaan yhdessä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Syksyllä yhteistyökumppaneina toimivat mm. Porin Ensi- ja turvakotiyhdistys, Satakunnan Syöpäyhdistys ja Lounais-Suomen SYLI ry. Ryhmiä on tarjolla erilaisille kohderyhmille. Kehosi äärellä -työpajat ja kurssi sopivat kaikille. Lisäksi Piumassa on tarjolla yksilöterapiaa.

Työpajoja toteutetaan erilaisissa upeissa paikoissa, mm. Porin Taidemuseo, Poriginal Galleria ja Galleria 3h+k. Esimerkiksi Mielenmaisemia -työpajassa pääset ihastelemaan Laura Konttisen valokuvateoksia tai Piumassa toteutettavassa Hengitys -työpajassa voit löytää keinoja rauhoittumiseen ja uusia näkökulmia työhösi. Taidetta väkivaltaa vastaan -tapahtuma haluaa tuoda esiin uudenlaisia tapoja väkivalta-aiheen kohtaamiseen. Tapahtumat -sivulta löytyy kooste sekä lisätietoja toiminnasta ja ilmoittautumisesta.

Löydä sinulle sopiva muoto tutustua tanssi-liiketerapiaan erilaisista tapahtumista, ryhmistä, yksilöterapiasta, työpajoista tai vaikka Porin Kansalaisopiston luennolta 28.9.2016.

Innolla syksyä odottaen, Kaisa