Piuman uusi studio Porissa!

Piuman uuden studion avajaisia on juhlittu 1.3. alkaen. On ollut aivan ihanaa saada lämmin vastaanotto uudelle studiolle, nähdä joogatunneista rentoutuneita ihmisiä ja kiinnostusta tanssi-liiketerapiaa kohtaan. Työssäni pidän tärkeänä jokaisen yksilöllistä huomioimista ja laadukasta toteutusta. Sen vuoksi olenkin onnellinen, että saan toteuttaa tunteja kauniissa tilassa, josta on lumoava näkymä Keski-Porin kirkolle. Tila tuntuu rauhoittavalta jo sinne saapuessa ja usein tuntien jälkeen olenkin vain jämähtänyt haaveilemaan ja fiilistelemään näkymää.

Uudella studiolla toteutuu kaikille avoimien jooga- ja tanssituntien lisäksi myös yhteistyötoteutuksia mm. Satakunnan syöpäyhdistyksen ja Lounais-Suomen SYLI ry:n kanssa. Syöpäyhdistyksen kanssa yhteistyössä toteutettavat joogatunnit ovat tavoittaneet tänä vuonna jo yli 20 syöpäkuntoutujaa! Kehonkuvaa käsittelevä Täysin hyvä -ryhmä tuo kehollisia voimavaroja luovien menetelmien avulla. Tuon Poriin uutena menetelmänä myös  hermostoa rauhoittavan traumainformoidun joogan.

Tarjoan innolla hyvinvoinnin vahvistamista kaikille ikäryhmille, sen vuoksi aikataulusta löytyy myös lasten tunteja. Toivon jokaiselle Piuman tilaan astuvalle lempeyttä ja lämpöä itseään kohtaan. Kiireen keskellä voit rauhoittua hetkeksi joogan tai Mindfulnessin tunnilla, nauttia liikeestä luovan tanssin avulla tai keskittyä syvemmin itseesi tanssi-liiketerapian yksilötapaamisilla.

Otan vastaan uusia tanssi-liiketerapian yksilöasiakkaita. Voit varata paikan tunneille tai terapiaan varausjärjestelmästä www.vello.fi/piuma tai olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Aurinkoa jokaisen kevääseen, Kaisa

Kuva: Milla x Markus