Jazz-viikolla tapahtuu!

Piuma järjestää erilaisia työpajoja Jazz- ja SuomiAreena-viikolla Porissa. Piuman tilassa Eteläpuistossa on Porin ensi- ja turvakotiyhdistyksen järjestämä väkivallan vastainen pop-up, jossa on esillä palasia Tarinakengät -näyttelystä. Näyttelyssä tuodaan esiin tietoa ja tarinoita väkivaltaa kokeneiden sanoin. Tarjolla on myös kahvia ja mansikoita!

tarinakengät

Näyttelyn yhteydessä toteutuu tanssiterapeuttisia työpajoja!

Tiistai 12.7 klo 12.00-13.00 Anna hetki itsellesi ja voi hyvin!
– Tule rentoutumaan ja kuuntelemaan kehoasi.

Keskiviikko 13.7 klo 16.30-18.00 Viesti väkivaltaa vastaan!
– Työpajassa tutustutaan Tarinakengät-näyttelyyn ja työstetään näyttelyn herättämisä ajatuksia liike- ja taidetarepian keinoin. Työpajan lopuksi tehdään yhdessä väkivallan vastainen kuvateos.

Työpajojen hinta 5€ (sisältäen kahvin)
Työpajat osoitteessa Eteläpuisto 17 D 3

Eteläpuistossa tapahtuvan toiminnan lisäksi Piuma toteuttaa aamutunteja Vapaus -näyttelyn yhteydessä osoitteessa Antinkatu 6. Valokuvataiteen pop up -näyttelyssä teemaa käsitellään monesta eri näkökulmasta: arkipäivän ja tavallisten tilanteiden, luonnon ja vastuun kautta. Näet siis näyttelyn samalla kun osallistut tunneille. Tunneilla on mahdollisuus pysähtymiseen toiminnantäyteisen viikon keskellä. Tunneilla huomioidaan kehon ja mielen yhteys ja rauhoitutaan valokuvanäyttelyn vaikuttamina. Tunnin hinta on 5 € ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule ja rentoudu!

vapaus

Tiistai 12.7. klo 10.00-10.45
Hellitä ja rentoudu – Tule rauhoittumaan ja antamaan aikaa itsellesi ja hengityksellesi

Keskiviikko 10.00-10.45
Taide ja keho – Miten Vapaus-näyttely vaikuttaa sinuun ja kehoosi? Mitä kehollisia kokemuksia syntyy suhteessa valokuviin?

Jazz-viikon ohjelman lisäksi maanantaina 18.7. Tanssiterapia Piuma toteuttaa yhteistyössä Oulussa terapiapalveluja tarjoavan Kokokehon Tuuli Haltun kanssa Hengitys -työpajan.
Työpaja on tarkoitettu kaikille psykofyysisistä menetelmistä kiinnostuneille. Työpajassa tutkitaan vuorovaikutusta kehon ja mielen, itsen ja ympäristön välillä. Työpaja lisää itsetuntemustasi ja hyvinvointiasi ja voi antaa uusia näkökulmia työhösi.

hengitystyöpaja

Aikataulu:

10.00-11.15 Hengitysaalloilla
Hengitykseen tutustuminen psykofyysisen hengitysterapian menetelmin.

11.30-12.45 Hengitysliikkeessä
Hengitykseen tutustuminen tanssi-liiketerapian menetelmin.

Hinta 44e (sis.alv 10%)

Osoite: Eteläpuisto 17 D 3, Pori

Ilmoittaudu mukaan: Kaisa, p. 045 645 0366 tai kaisa(a)piuma.fi

Hauskaa Jazz- ja SuomiAreena-viikkoa kaikille!